BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942727024

 

 

SPARTAn bioreaktori

 

SPARTAn bioreaktori on solujen ristivirtauksen puhdistusmoduuli.

Kun bioreaktori sijoitetaan astiaan, jossa on jätevettä, sen lukuisissa seinissä kehittyy erilaisia bakteereja, jotka puhdistavat ja stabiloivat jäteveden. Bakteerikolonioista peräisin oleva biomassa kasvaa solukkoväliaineessa ja vastaanottaa kasvun kannalta välttämättömän ruoan ja ilman, joka on aerodynaamisen nostamisen takia, kun taas biomassa stabiloi (syö) jätettä ennen kuin se menee septisen säiliön tyhjennysaukkoon.

Puhdistusprosessin aikana bakteeripesäkkeet hajottavat orgaanisen jäteveden hiilidioksidiksi ja vedeksi. Prosessi tapahtuu jatkuvasti, kunnes bakteerit toimitetaan ruoalla (saapuvilla jätteillä) ja hapella (ilmalla). Joitakin kiinteitä jätteitä ja bakteereja ei voida kierrättää järjestelmässä ja saostua.

Jätevedenpuhdistusjärjestelmä on valmistettu polymeerimateriaaleista, joiden käyttöikä on 50 vuotta.

Toisin kuin samanlaiset bioremediointijärjestelmät, SPARTAn bioreaktori puhdistaa säiliön kaikki jätevedet kokonaan luoden nestevirtauksen säiliön sisällä.

Nesteen virtaus muodostuu säiliön reunassa olevista imuputkista, jotka eivät ole biologisesti kuormitettuja! Osa jätevedestä ilma-aluksen jälkeen ei ole suunnattu biologiseen kuormitukseen, vaan säiliön seinään, mikä luo virtausta ylhäältä.

Pääosa jätevesistä ilma-aluksen jälkeen on lähetetty puhdistettavaksi biologiseen kuormitukseen.

Bioreaktorin asennuksen jälkeen jo työpäivänä 3 ei ole jäteveden hajua.

Bioreaktorin asentamisen jälkeen se vaatii lähes mitään huoltoa.

SPARTAn bioreaktorin tarkoituksena on modernisoida lattiakaivoja, raudoitettuja betonisäiliöitä, anaerobisia muovisäiliöitä. Tämäntyyppiset jätevedet voidaan muuntaa aerobiseen jätevesien käsittelyjärjestelmään.

Bioreaktori on nykyaikainen tapa parantaa olemassa olevaa viemärijärjestelmää. Nyt on mahdollista saavuttaa korkea jätevedenkäsittely, ei pelkästään biologisen puhdistuksen aseman avulla, vaan myös yksinkertaisessa viemäreissä. Bioreaktori on hyvä vaihtoehto.

 SPARTAn bioreaktorin käynnistämiseksi on tarpeen laittaa puhdistusmoduuli jätevesiin, kytkeä kompressorin kumiletkun tai moduulin putken läpi. Biokuormituksen tason tulisi olla jäteveden tasolla.

   

Kun bioreaktori on asennettu kaivoon tai muoviseen septiseen säiliöön, on tarpeen järjestää ilmaa kompressorista bioreaktoriin aerobisen käsittelyjärjestelmän käynnistämiseksi. SPARTAn bioreaktori alkaa puhdistaa jätevettä välittömästi.

   

 Useimmissa tapauksissa kompressori asennetaan taloon, autotalliin tai toiseen huoneeseen. Jos ei ole paikkaa, jossa kompressori asennetaan huoneeseen, kompressori asennetaan paikalleen sopivaan paikkaan erityisessä suljetussa muovilaatikossa. Nyrkkeily, jossa on kompressori, on asennettu maahan.

Бокс для компрессора СПАРТА герметичный ящик для компрессора СПАРТА Коробка для компрессора СПАРТА

Useimmissa tapauksissa kompressori asennetaan taloon, autotalliin tai toiseen huoneeseen. Jos ei ole paikkaa, jossa kompressori asennetaan huoneeseen, kompressori asennetaan paikalleen sopivaan paikkaan erityisessä suljetussa muovilaatikossa. Nyrkkeily, jossa on kompressori, on asennettu maahan.

  

SPARTA-150 -bioreaktorin asentaminen välikaivoon:

 

SPARTA-bioreaktorin -75

hinta: 510 EUR

 

Korkeus:  75 cm
Mitat:  320х320 mm
Teho:  51 w
Ehdollinen käyttäjien lukumäärä:  enintään 3 henkilöä

 

SPARTA-bioreaktorin -150

  hinta: 830 EUR

 

 

 

 

 

Korkeus:  150 cm
Mitat:  320х320 мм
Teho:  71 w
Ehdollinen käyttäjien lukumäärä:   enintään 8 henkilöä

SPARTA-bioreaktorin -100

hinta: 670 EUR

 

Korkeus:  100 cm
Mitat:  320х320 mm
Teho:  51 w
Ehdollinen käyttäjien lukumäärä:  enintään 5 henkilöä

 

SPARTA-bioreaktorin -200

hinta: 990 EUR

 

 

 

 

 

Korkeus:  200 cm
Mitat:  320х320 мм
Teho:  71 w
Ehdollinen käyttäjien lukumäärä:   enintään 12 henkilöä

 

 

 

 

 

Sparta

BIOLIKS Ltd. 2023

+358 942727024