BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942727024

 

 

Lisävaihtoehdot

 

 

Pyrimme parantamaan tuotteitamme. Parempi kuin toiset, parempi kuin se on, parempi kuin hyvä. Ajan myötä olimme ensimmäisiä, jotka päättivät tehdä järjestelmästä täydellisen paitsi jäteveden käsittelyn välittömien tehtävien suorittamisessa, myös minimoida käyttäjän viestinnän käsittelylaitoksen kanssa. Niin olemme keksineet järjestelmän, jolla ei ole analogeja. Aseman seurantajärjestelmä ja CLEVER -jätevedenpuhdistamon valvontatoiminnot. Tämän ratkaisun ansiosta käyttäjä voi hallita kaikkia asemassa esiintyviä prosesseja älypuhelimensa näytöstä tai suoraan CLEVER -järjestelmäyksikössä olevasta näytöstä. Todella älykäs. Really clever!

 
CLEVERin järjestelmä
 
 hinta: 


 
 
 
 SPARTAn biologisen puhdistusaseman ohjausjärjestelmä. Täysi hallinta asemallasi. Se sisältää kaikki lisävaihtoehdot: sedimentin tason, SMS-hälytysten järjestelmän, puhdistetun veden päästötilojen vaihtojärjestelmän, itsepuhdistuvan aseman järjestelmän hallinnan.

Valvonta ja ohjaus suoritetaan langattoman verkon kautta signaalin vastaanottoalueella ja matkaviestimen välityksellä etänä, mistä päin maailmaa tahansa, sekä ohjausyksikön näytollä.

BIOLIKSin asiantuntijoiden viimeisin kehitys. Verraton järjestelmä täydelliseen aseman hallintaan. Uusi katsaus viemärijärjestelmään.

Tee asemasi todella älykäs!

Jos et tarvitse kaikkia Clever-järjestelmän tarjoamia ominaisuuksia, olemme antaneet mahdollisuuden liittää lisää käteviä vaihtoehtoja erikseen.

 

Sedimentin tason ohjausanturi

 

SPARTAn aseman työosassa olevan sedimentin tason seurantajärjestelmä ohjausyksiköllä ilmoituksella.

Voit laskea tarkimmin seuraavan aikataulun mukaisen kunnossapidon ajankohdan, suunnitella henkilöstön kutsun aseman huoltoon. Voit aina tarkistaa kertyneen käsittelemättömän jätteen ja roskan tason.

 
hinta: 650 EUR
 
 
 
 
SMS-hälytysjärjestelmä
 
  Onnettomuusilmoitus. SMS-hälytysten perustoiminto. Se on hyödyllinen hätätilanteessa ja talon omistajan usein puuttuessa. Ihanteellinen käytettäväksi liikesegmentissä käytettävissä SPARTAn ja BIOLIKSin asemissa: hotellit, virkistyskeskukset, kahvilat, kaupat ja muut liiketoiminta-alueet, joissa omistaja ei ole pysyvä.
 
 hinta: 490 EUR
 

Ilmoitus aseman ylläpidon tarpeesta. SMS ilmoittaa käyttäjälle aseman rutiininomaisen huollon tarpeesta. Toiminto on käyttökelpoinen esimerkiksi silloin, kun kiinteistönomistajan poissaolo on hyvin pitkä, jotta voidaan muistuttaa sekä itse aseman olemassaolo että harvinaisen mutta säännöllisen huollon tarve.

 hinta: 980 EUR

 

 

 

Puhdistetun veden määritysmuotojen kytkentäjärjestelmä

 -Viemärien manuaalinen vaihtaminen painovoimasta pakotettuun ja päinvastoin.

 hinta: 250 EUR

 -Viemärien automaattinen vaihtaminen painovoimasta pakotettuun ja päinvastoin.

 hinta: 330 EUR

 

Спарта

BIOLIKS Ltd. 2021

+358 942727024