BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942727024

 

 

Biologinen käsittelylaitos SPARTABiologisen puhdistuksen asema SPARTA

Innovatiivisen asennuksen luomiseksi perustettiin perusteellinen tutkimus tärkeimpien nykyaikaisten viemärijärjestelmien toimivista teknologioista. Vain pitkän aikavälin testien jälkeen erilaisissa olosuhteissa ja tarvittavilla muutoksilla biologinen SPARTA -puhdistusasema suoritettiin käyttöön ja laitettiin massatuotantoon.

Suunnittelun aikana otettiin huomioon kaikki olemassa olevien biologisten käsittelyjärjestelmien haitat.

Suunnittelupalvelun päätehtävät olivat:

- ainutlaatuisen jätevedenpuhdistamon luominen, joka poistaa useimpien muiden järjestelmien haitat;

- laitoksen keksintö, joka vaatii ihmisten vähäistä puuttumista työprosesseihin.

 

Olemme suorittaneet suuren määrän kokeilutestejä, joiden avulla voitiin estää muiden valmistajien biologisen käsittelyjärjestelmän järjestelmissä esiintyviä virheitä. Erilaisten ilmastuslaitteistojen tutkiminen ja niiden puutteiden poistaminen saimme luoda järjestelmän, jonka kuluttaja varmasti tyydyttää.

 

SPARTA -aseman tärkeimmät edut:

 •  jäteveden käsittely 98% tai enemmän, ei hajuja. Sähkökatkoksen sattuessa järjestelmä jatkaa toimintaansa;

SPARTA -puhdistusasemalla on varaosan määrä, joka ylittää päivittäisen kapasiteetin 2 tai 3 kertaa (SPARTA ja SPARTA Plus vastaavasti). Lyhytaikaiset sähkökatkokset eivät vaikuta aseman suorituskykyyn. Sedimentin poistaminen suodatinelementtiin on suljettu pois. Tällaisessa tilanteessa asema siirtyy anaerobiseen toimintatilaan. Kun virtalähde jatkuu, asema palaa aerobiseen käsittelyyn. Pitkäaikaisissa sähkökatkoksissa asema voidaan varustaa keskeytymättömällä sähkönsyöttöjärjestelmällä, jonka avulla asema voi toimia aerobisessa biologisessa käsittelyssä enintään 5 päivän puhdistukseen.

 
 • Ihanteellinen ratkaisu sekä jatkuvaan (ympäri vuoden) että kausiluonteiseen käyttöön;

SPARTA -asema on suunniteltu siten, että pysyvää virtausvirtaa ei tarvita asemaan. Jos asut maalaistalossa kausiluonteisesti (esimerkiksi kesämökissä), niin sellaiset ongelmat, jotka “jätetään laitoksesta pois käytöstä” pitkän jäteveden poissaolon jälkeen, eivät häiritse sinua. Kauden päättymisen jälkeen asema ei vaadi säilyttämistä ja muita manipulaatioita, kuten vuosittaista kunnossapitoa. Voit vain sammuttaa järjestelmän seuraavaan kauteen saakka. Kun kytket aseman päälle pitkän poissaolon jälkeen, järjestelmä siirtyy normaalitilaan 1-3 päivän kuluessa. Ei ole pitkää “alkua” ja ylimääräisen sedimentin poistamista ulkopuolelle.

  
 • mahdollisesti piilotettu sijoittelu kokonaan maanpinnan alapuolelle, jolloin aseman ylläpito on mahdollista. Asemien kohonnut komponentit ja peitteet, jotka pilaavat maisemaa, ovat menneisyyttä. Asema ei näy ollenkaan;

Jos et halua seurata tontillasi mitään viemäriverkon osia, on mahdollista, että SPARTA -asema on piilotettu kokonaan maanpinnan alapuolelle. Asennuksen jälkeen voit järjestää nurmikon, kukkapenkin, jalkakäytävän jne. aseman yläpuolelle.

Standardin sijoittelun kaavio

Х1- Tuloputken pohja    

Х2- Pakoputken pohja          

Н1- Aseman korkeus

Н2- Säätiön kuopan syvyys

А- Poistu pakotetun sieppauksen                  aikana

    Х1- Tuloputken pohja    

    Х2- Pakoputken pohja           

    Н1- Aseman korkeus

    Н2- Säätiön kuopan syvyys

    А-   Poistu pakotetun sieppauksen                 aikana

Jotta maa ei pääse poistumaan kannesta, kun se huolletaan, asema huolletaan jollakin seuraavista tavoista:

1. Esivalmistettujen liitäntöjen kautta, jotka on kasvatettu sopivassa paikassa. Pääsy aseman työskentelyosaan suoritetaan aikataulun mukaiseen huoltoon liitäntöjen kautta.

2. Aseman itsepuhdistusjärjestelmän käyttö. Tällöin asemaa huolletaan yksinkertaisesti painamalla järjestelmän käynnistyspainiketta tai älypuhelimella tai tabletilla olevaa ohjelman kautta. Tällöin voidaan järjestää sedimentin poistaminen asemasta huoltohenkilöstön käyttämään manuaaliseen säiliöön, itsenäisesti hävitä aikaisemmin valmistellussa sopivassa tilavuudessa, jonka jälkeen kuoppa on täytetty maaperällä. Jälkimmäisessä tapauksessa Venäjän federaation terveys- ja epidemiologisten normien mukaisesti on olemassa useita rajoituksia.

 • ainutlaatuinen melunvaimennusjärjestelmä. Asema on sinetöity ja asennettu millään etäisyydellä kerrostalosta. Samalla järjestelmä toimii hiljaa häiritsemättä hiljaisuutta ja mukavuutta (on tärkeää ottaa huomioon vähimmäisetäisyys talolta aseman asennuspaikkaan, laskettaessa maaperän peruskuorma sekä olemassa olevat terveysvaatimukset);

Jopa tavanomaisella järjestelyllä (kansi maanpinnan yläpuolella) aseman toiminta on lähes kuultavissa. Meluneristysjärjestelmä, aseman ulompi ja sisäinen kansi tekevät prosessit melkein hiljaisiksi.

 • mahdollisuus asentaa asema korkealle pohjavedelle ilman lisälaitteita levylle, muottia tai asennusta betonirenkaisiin;

 Jokaisen SPARTA -aseman runko on varustettu voimakkailla korvakkeilla, sisä- ja ulkoisilla jäykisteillä, joten ei tarvita lisäkiinnitystä levylle, valmistetaan “kupin” hiekasta valmistusta, tai kaivoksen seinien kiinnitystä betonirenkaalla.

- huoltotaajuus: kerran muutaman vuoden välein käyttötavasta riippuen;

SPARTA -aseman jatkuvan tai kausiluonteisen käytön yhteydessä, jos kyseessä on tietyn mallin passissa ilmoitettujen jätevesien määrä, huolto suoritetaan kerran muutaman vuoden välein. Yleensä vähintään yksi kerta 3-5 vuoden aikana. Samaan aikaan aseman itsepalveluperiaatteella vain pumpataan ylimääräinen kertynyt sedimentti imulaitteella tai käsikäyttöisellä laitteella. Asema voidaan tarvittaessa varustaa itsepuhdistuvalla järjestelmällä, jolloin aseman huolto tapahtuu järjestelmän käynnistämiseen painamalla ohjauspaneelin painiketta tai älypuhelimen, tabletin ohjelmaa.

 • salvo-päästöjen määrää ei rajoiteta;

Itse asiassa salvapurkaus rajoittuu vain valitun mallin työosan tilavuuteen. Samaan aikaan, vaikka jätteiden tuhlaaminen tällä tilavuudella, sedimentti, roskat ja kaikki suspendoituneet aineet poistetaan asemalta. Se poistaa myös mahdollisuuden vastaanottokammion ylivuotoon ja seurauksia viemäriputken ylivuotoon ja viemäripisteiden tulvaan.

 • ehdoton suojaus helmintimunia ja muita loisia vastaan;

Helmintimunat jäävät painonsa vuoksi vastaanottokammioon, minkä jälkeen niiden jäämät poistetaan suunnitellun huollon aikana. Parasiittimunien poistaminen asemalta on 100% poissuljettu, mikä vastaa Venäjän federaation terveys- ja epidemiologisia normeja.

 • asennus “ei pelkää” kotitalouksien kemikaaleja, elintarvikkeiden jätteitä, jätteitä, wc-paperia, roskia ja muita asioita

Kaikki asemaan jääneet roskat jäävät vastaanottokammioon, laskeutuvat pohjaan ja muodostavat sitten sedimentin, joka poistetaan suunnitellun huollon aikana. Jätteiden, hiusten, villan, puuvillapehmojen jne. purkausta ei tarvitse valvoa, koska sedimentillä vastaanottokammiossa on erittäin pieni tilavuus, mikä ei vaikuta merkittävästi aikataulun mukaisen huollon taajuuteen.

Aseman SPARTA rakentaminen. Yksinkertaistettu järjestelmä

 

Kiinnitä ja vedä!!

1-    Vastaanottokammio

2-    Ensimmäisen vaiheen bioreaktorikammio

3-    Toisen vaiheen bioreaktorikammio

4-    Bioreaktorit

5-    Kamera pumpulle

6-    Tuloputki

7-    Ylivuotoputki

8-    Itsestään virtaava puhdistettu veden ulostulo

9-    Puhdistetun veden pakollinen vapauttaminen

10-  Kompressori

11-  Ilmanvaihtoventtiilit

12-  UV-Desinfiointiyksikkö

13-  Mittaristo

Tarkempi

 

 

SPARTA -asemakotelon ominaisuudet:

 • lisääntynyt lujuus, 10 vuoden takuu;
 • нasennuksessa ei tarvita sementti-hiekka-seosta tai hiekkaa; 
 • asema on varustettu korvakkeilla, jotka estävät nousun pohjaveden paineessa, ei vaadi asennusta betonilaattaan ja muottia asennuksen aikana, jos pohjaveden pinta on liian korkea;
 • jokainen kotelo on testattu Teknisen tarkastuksen osastolla. Jokainen vaihe tallennetaan videolle;
 • henkilötiedot, aseman sarjanumero ilmaistaan. Järjestelmä on täynnä vettä ja kotelon 100% tiiviys ilmaistaan. Asiakkaan pyynnöstä on mahdollista suorittaa toistuva testi asennuspaikalla.

SPARTAN biologisen puhdistusaseman valinnaisista lisäetuista voidaan todeta seuraavaa:

 • puhdistetun veden pakotetun purkamisen tapauksessa hätätehon katkokset eivät estä pakotettua tyhjennysjärjestelmää. Järjestelmä toimii jopa 5 päivää ilman virtalähdettä;
 • koko järjestelmän tilan, sedimentin tason seuranta tabletin tai älypuhelimen kautta;
 • kyky soittaa nopeasti korjauspalveluun. Hätäpuhelun painike sijaitsee sopivassa paikassa;
 • kevään tulvan, pohjaveden tason jyrkän nousun aikana asema siirtyy veden pakottamiseen vedenpoistoon;
 • mahdollisuus asentaa SPARTA -itsepuhdistusaseman järjestelmän. Kätevä kun piilotettu sijoitus tonttiin. Huolto suoritetaan tabletin tai älypuhelimen ohjelmasta tai painamalla ohjausyksikön painiketta.

Huolimatta siitä, että SPARTA on yksityisen talon viemäröintijärjestelmä, sen käyttäen et tunne eroa kaupungin keskustan viemärijärjestelmäsrä. Asennuksen jälkeen se ei muistuta itseäni useiden vuosien ajan.

Nykyaikainen innovatiivinen biologinen jätevedenpuhdistuksen asema:
 • Ihanteellinen ratkaisu jatkuvaan ja kausiluonteiseen käyttöön. 

 • Piilotettu sijoitusasetus (asema ei näy lainkaan).

 • Aseman melun puute ei riko hiljaisuutta, vaikka se sijaitsee lähellä asuinrakennusta.

 • Ei pelkää kotimaisia roskia, tukoksia, sähkökatkoksia.

 • Ei vaadi säilyttämistä ja jatkuvaa varastovirtaa.

 • Todella yksinkertainen ja harvinainen huolto. Vähimmäiskustannukset.

 • Salvo-päästöjä ei ole rajoitettu.

 • 98% puhdistuksesta suurin osa parametreista, täydellinen SPARTA PRO jopa 99,9%.

 • 100% suspendoitujen aineiden ja helmintimunien puhdistus Venäjän federaation terveys- ja epidemiologisten normien mukaisesti.

 • Ei mitään hajua.

 • Kestävä kotelo. Yksinkertaistetut asennusvaatimukset.

 • Työmäärä on 2-3 kertaa päivittäinen tuottavuus.

 • Takuu 10 vuotta. Käyttöikä on yli 50 vuotta.       

SPARTA. Älykäs asema!

    

 
Sparta

BIOLIKS Ltd. 2023

+358 942727024