BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942727024

 

 

Tuotantoyhtiö BIOLIKS

Tutkimus- ja tuotantoyhtiö BIOLIKS harjoittaa toimintaansa teknisten laitteiden kehittämisessä, valmistuksessa ja myynnissä Venäjän federaation alueella, ja se toimittaa myös EU-maihin ja naapurimaihin.

Kehitämme ja valmistamme biologisia jätevedenpuhdistusjärjestelmiä, haihtumattomia jätevedenpuhdistusjärjestelmiä (septiset säiliöt), muovikaivoja, kennoja, hiekka-sora suodatusjärjestelmiä, viemäröintijärjestelmiä ja muita laitteita, jotka on suunniteltu ratkaisemaan jäteveden käsittelyä, vesihuoltoa ja vedenpoistoa. Laitteiden käyttö on mahdollista sekä yksityisissä taloissa: mökkeissä, huviloissa, huvilaryhmissä ja eri toimialoilla: hotelleissa, teollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, autopesuissa, autopalveluissa, huoltoasemissa, kaupunkitaloissa, kaupoissa, kahviloissa, parontoloissa jne.

Yrityksemme painopiste on luotettavuus. Kaikkien järjestelmien koteloiden kestävyys, lisääntynyt rakenneen vahvistuminen, jos tuotteen runkoon kohdistuu vakavia kuormituksia käytön aikana. Emme pyri halvaukseen, pyrimme laatuun. Tämän seurauksena olemme saavuttaneet erittäin vakavia tuloksia rakenteellisen luotettavuuden kannalta. Käytännöllisesti katsoen kaikki laitteet, mukaan lukien septiset säiliöt ja biologisen puhdistuksen asemat voidaan asentaa kokonaan maanpinnan alapuolelle, minkä jälkeen voit peittää asennuspaikan nurmikolla, päällystyslaatalla tai jopa kaataa betonipäällysteitä. Annamme 10 vuoden takuun kaikille tärkeimmille tuotteillemme, koska olemme varmoja laadusta!

Kokeneiden tiimien hyvin koordinoidun työn ansiosta Me onnistumme tuotteidemme toiminnan periaatteessa. Esimerkiksi suunnittelijiemme kehittämä biologisen puhdistuksen järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden kirjaimellisesti unohtaa, että tämä järjestelmä on asennettu kotiisi. Laitteistomme ei tarvitse huoltoa ollenkaan, tai se vaatii sitä kerran muutaman vuoden välein. BIOLIKSin, SPARTAn, SPARTA plusin jätevedenpuhdistamot työskentelevät jopa 5-7 vuotta ilman huoltotarvetta, ja SPARTA PRO -asema, jonka jätevedenkäsittelyn laatu on jopa 99,9%, vaatii puolen tunnin ylläpitoa 1-2 kertaa vuodessa. LETO -kausiluonteinen säiliö ei vaadi vuosittaista kunnossapitoa ja säilyttämistä kesäkauden päätteeksi ja lisäyksiköitä jätevedenkäsittelyyn, jolloin puhdistusprosentti on merkittävästi erilainen verrattuna muihin anaerobisiin muovisäiliöihin.

Tuotteemme autonomiselle jätevedelle:

- SPARTAn biologiset käsittelyasemat

- SPARTAn bioreaktorit

- Muoviset haihtumattomat septiset säiliöt LETO

- Kumulatiiviset muoviastiat

- Tyhjennyskaivot, alustat, tunnelit

 

BIOLIKSin jälleenmyyjäverkosto myy tuotteitamme käytännössä koko Venäjän federaation alueella ja ulkomailla. Ei ole vaikeaa löytää lähimmästäsi jälleenmyyjää, joka selittää oikein mahdolliset kysymyksesi, solmia kanssasi sopimuksen BIOLIKSin yhtiön koko tuotevalikoiman toimittamisesta, asennuksesta ja huollosta.
 

BIOLIKS Ltd. (biologiset yksittäiset viemärijärjestelmät)

Virallinen osoite: 142452, Moskovan alue, Noginskin alue, Shchemilovon kylä

Tuotanto-osoite: 142452, Moskovan alue, Noginskin alue, Shchemilovon kylä

Puhelin: 8 (495) 480-89-69, 8 (800) 775-89-69

Sähköposti: info@sparta.pro

Sparta

BIOLIKS Ltd. 2023

+358 942727024