BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942727024

 

 

Lisävarusteet

 

 

Aktiivinen lämmitysjärjestelmä

hinta: 170 EUR

Kausittaisen käytön tapauksessa Spartan asema ei vaadi pakollista säilyttämistä talvella. Kytke kompressoriasema pois päältä ja lähdetään seuraavalle kaudelle. Venäjän keskialueella tämä on yleensä riittävä.

Mutta jopa kaikkein vakavimmissa pakkasissa, alueilla, joilla on kaikkein vakavimmat talvet, kun lähdet talvipäiviin ja sammutat Spartan aseman kompressorin, et ole huolissasi jopa syvimmistä jäätymisistä! Aktiivinen lämmitysjärjestelmällä suojaat Spartan asemaa 100%: lla mahdollisuudesta vedellä jäätyä, jos et käytä asemaa talvella ja näin ollen lisää kehon kuormitusta! 

 

Etähuoltojärjestelmä

hinta: 170 EUR

Käytä täällä, palvelu tuolla!

Etähuoltojärjestelmä. Huolehdi Spartan asemasta missä tahansa. Letkun kytkentä tapahtuu missä tahansa paikassa, joka on sinulle sopiva. Riippumatta Spartan aseman sijainnista. Esimerkiksi asema voi sijaita sivustosi syrjäisessä paikassa, ja sen huolto on toteutettava aidan takana!

Etähuoltojärjestelmä on myös erittäin kätevä Spartan aseman piilotetun sijainnin, eli täysin maanpinnan alapuolella. Huolto on hyvin yksinkertaista ja nopeaa! Pääsy asemalle itsessään ei ole tarpeen.

Etähuoltojärjestelmä. Yksinomaan Spartalla! 

 

Hälytyspakkaus

hinta: 50 EUR

 

 

 

Viemäripumppu

hinta: 150 EUR

Malli: DAB VERTI NOVA 180 M-A 

Italian tuotanto

Laatikko piilotettuun kompressorin sijoitteluun

hinta: 120 EUR

 

Lisäputki

hinta: 40 EUR

UV-desinfiointi

hinta:  410 EUR

Hiblow -kompressori

hinta:  200 EUR

Japanin tuotanto

 

Спарта

BIOLIKS Ltd. 2021

+358 942727024