BIOLOGISEN PUHDISTUKSEN UUSI TASO

+358 942451137 

 

 

SPARTA-600 eco

   Biologinen puhdistuslaitos SPARTA-600 eco on suunniteltu toimimaan vakinaisessa tai jaksottaisessa (kausiluonteisessa) asumisessa 1-3 henkilöä, ja mahdollisuudessa lisätä tulevan jäteveden määrää säännöllisesti jopa 2 kertaa, esimerkiksi vieraiden saapuessa.
   

SPARTA -aseman rakenne mahdollistaa ruokajätteiden, vihannespuhdistusten, henkilökohtaisen hygienian tuotteiden, wc -paperin ja talouskemikaalien purkamisen. Puhdistuksen laatu ei heikkene.

Työosan tilavuus on 2 kertaa suurempi kuin päivittäinen tuotanto, joten merkittävät pelastuspäästöt tai päivittäisten asemien päästöjen kokonaismäärän kasvu eivät vaikuta järjestelmän oikeaan toimintaan. Tämä mahdollistaa muun muassa laitoksen epätasaisen käytön koko vuoden ajan: esimerkiksi talvella tulevien jätevesien määrä voi olla huomattavasti pienempi kuin ilmoitettu kapasiteetti, ja kesällä se voi olla jopa 2 kertaa. Vastaavasti vakavan tarpeen vuoksi käyttäjien lukumäärää voidaan lisätä väliaikaisesti 1,5-2 kertaa ilmoitetusta.

Aseman asentaminen on mahdollista kaikissa olosuhteissa, minkä tahansa tyyppiseen maaperään ja pohjaveden tasoon. Korkealla pohjaveden tasolla SPARTA -asema ei tarvitse lisäkiinnitystä betonilaattaan. Rungon alaosassa on korvakkeet, jotka estävät aseman nousun.

Aseman sijoitusvaihtoehto voi olla vakio: kaula sijaitsee maanpinnan yläpuolella 50-150 mm tai piilotettu: asema on täysin asennettu maanpinnan alapuolelle, mukaan lukien kaula. Tällä järjestelyllä asema ei ole ollenkaan näkyvissä. Asennuksen jälkeen aseman yläpuolelle voit järjestää maisemasuunnittelun, jalkakäytävän, nurmikon jne. elementit. Korkealla pohjaveden tasolla piilotettu sijoittelu ei ole aina mahdollista.

Puhdistetun veden poisto SPARTA -asemalta voi olla painovoiman syötettyä, pakotettua ja universaalia. Vaihtaminen tilojen välillä tapahtuu manuaalisesti tai automaattisesti (valinnainen). Yleismoodissa puhdistetun veden poisto voidaan järjestää kahteen erilaiseen vastaanottimeen, toisistaan riippumattomina: esimerkiksi kaivoon ja viemärikaivoon.

Asemien kunnossapito suoritetaan jäteveden käsittelyn koneella tai manuaalisella laitteella, kun ylimääräinen sedimentti kertyy. Säännöllisen kunnossapidon tarve syntyy pääsääntöisesti 1 kerran 1-3 vuodessa, riippuen käytön intensiteetistä. Kun viemärien lukumäärä kasvaa normin yläpuolelle, myös määräaikaishuoltojen tiheys kasvaa.

 
Käyttäjien lukumäärä: Käyttäjien lukumäärä:
Suorituskyky: 600 l/vrk
Kokonaismitat (ØхK): 1510х2000 mm
Työosan määrä: 1670 l
Puhdistetun veden puhdistus: ajelehtiminen/pakko (valinnainen)
Kaulan väri: musta tai vihreä 
Tehonkulutus: 71 W
Huolto: ~1 kerta 2 vuoden aikana
 

 

Спарта

BIOLIKS Ltd. 2019

+358 942451137